الثلاثاء، 22 فبراير 2011

أصابع البطاطس فى الفرن بالروزمارى سهله وتفتح النفس

أصابع البطاطس فى الفرن بالروزمارى سهله وتفتح النفس..بطاطس مقرمشه من بره وطريه من الداخل


المقادير
بطاطس بالكميه التى تناسبك
ماء
ملح
روزمارى(وممكن تضيف بهارت)
الطريقة
اغسل البطاطس وقطعها صوابع عريضه
ضعها فى وعاء وغطها بالماء واضيف لها الملح
اتركها لتغلى من8 الى 10 دقائق
ثم طلعها من الماء
ضعها فى صنيه الفرن ورش عليها زيت زيتون كثير و ملح (حسب الرغبه )
وفلفل وروزمارى.
تدخل  فرن درجة  حرارته200  مئويه حتى تصبح ذهبية اللون البني (حوالي 45 دقيقة).
استمتع بالطعم اللذيذ ,تقدم مع كاتشب.



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق