السبت، 5 مارس 2011

طريقة عمل بسبوسة صور

طريقة عمل بسبوسة صور....طريقة عمل البسبوسة..

المقادير:
900جرام سميد سايب
 450جرام سكر
300جرام ماء
125 جرام شربات تقيل
75جرام جوز هند
 2 معلقة كبيرة سمن
كيس فانيلا




وده الميزان اللي استخدمته للي تحب تعرف




الطريقة:- سهله جدا وهي خلط الكونات كلها معا




- وهذا قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله


 الصور لتوضيح القوام


- نضعها فى الصينية ونساوى الوجه


- اضافة لوز او بندق للوجه انا افضل البندق(يجب ان تكون المكسرات نيئة) ونضغط على المكسرات حتى تدخل بسيط بقعر طبق على وجه البسبوسة, وطبعا لكي حرية الاختيار بتركها ساده او مزينه


-تدخل فرن على  160 درجه لمدة نص ساعه
- وهذا  شكلها بعد ما طلعت من الفرن



-  وتسقى بالشربات (القطر) وهو ساخن اول ما تخرج البسبوسة من الفرن وهى ساخنة



- وشاهدوا مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه وطبعا انا غطيتها وتركتها ليله

كامله لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في الطعم



 صوره اخرى للتوضيح



ودي صورتها بعد التقطيع طررريه ودايبه ولذيذه اممممم



منقول

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق